Dierenartsencentrum de Peelhorst

Dierenartsencentrum de Peelhorst Gezelschapsdieren is een praktijk waar de eigenaar met zijn dier “gezien” wordt. Wij zien het als een teamprestatie van eigenaar, dierenarts, assistente en uw dier om te komen tot de juiste zorg. Door onze persoonlijke aanpak hopen we een sfeer te creëren waar u en uw huisdier zich prettig bij voelen. Zorg met aandacht. Wij kennen uw dier!
We streven er naar ons te blijven ontwikkelen in de dynamiek van de diergeneeskunde en zo ook onze deskundigheid op peil te houden.
U wordt ontvangen aan de balie door onze para-veterinairen. Zij staan u graag te woord met goede adviezen. Verder zijn ze ervaren in het cat-and dogfriendly handling, zodat uw dier zo stress-arm mogelijk het bezoek aan onze praktijk ervaart.

Onze praktijk bestaat uit 2 volwaardige klinieken. In onze klinieken kunt u terecht voor uitgebreide diergeneeskundige zorg.

Zo beschikken we op beide locaties over een volledig uitgeruste operatiekamer met gasnarcose en bewaking, een digitale röntgen -en bloedanalyseapparatuur.

We zijn voorzien van een moderne mobiele echo, zodat we ook op beide locaties echo’s kunnen maken. 

team Dierenartsencentrum de Peelhorst GZD

Ons team

Telefoonnummers spoed

0485 477555

0413 251159