Versoepeling Corona maatregelen

In verband met de landelijke versoepeling van de Corona maatregelen, hebben wij ook enkele aanpassingen gedaan......

Wij vragen nog steeds om 1.5 meter afstand te houden van elkaar, maar wij denken dat dit ook mogelijk is als er meerdere mensen in de wachtkamer aanwezig zijn. Daarom verruimen we dit naar max. 3 personen. Indien er al 3 personen aanwezig zijn, vragen we u om buiten te wachten.
In principe mogen twee begeleiders per afspraak mee maar het liefst 1 persoon.
Verder vragen wij begrip voor het feit dat u in principe niet bij uw dier in de spreekkamer aanwezig kan zijn. Dit om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Via de tussendeur of in de deurpost achter de gele streep kunnen wij met u communiceren op 1.5 meter afstand en kan uw dier u nog steeds zien. Maximaal 2 personen kunnen daar plaats nemen.
In sommige gevallen maken wij hier een uitzondering op en mag u bij uw dier in de spreekkamer aanwezig zijn als u zelf een mondkapje draagt (en zelf meebrengt). De dierenarts zal dan ook een mondkapje dragen. Dit gaat in overleg.
Dit alles ervan uitgaande dat als u of een van uw huisgenoten klachten heeft, u thuis blijft en de afspraak afzegt of iemand anders met uw dier laat komen. 
We vragen u dit voor uw en onze veiligheid. Dank u voor uw begrip!
 

Laatste nieuws

28-01-2023

Vanaf 1 februari gaan we onze weekend diensten delen met Dierenkliniek de Piekenhoef uit Berghem en...

09-08-2022

U bent gewend van ons dat u ook in de diensten altijd bij ons terecht kunt. Echter de komende 3...

05-11-2021

Ook in 2022 gaan we door met onze budgetentingen.....

Telefoonnummers spoed

0485 477555

0413 251159