“Cat Friendly Clinic”

Dierenartsencentrum de Peelhorst heeft het felbegeerde zilveren certificaat voor “Cat Friendly Clinic” ontvangen!

We begrijpen dat een bezoek aan ons spannend kan zijn voor u en uw kat. Daarom zijn we trots op onze ZILVEREN accreditatie als ISFM Cat Friendly Clinic. De ISFM Cat Friendly Clinic-accreditatie is een internationaal erkende onderscheiding. Het houdt in dat we aan bepaalde criteria voldoen om ervoor te zorgen dat uw kat zo weinig mogelijk stress ervaart in onze kliniek. Voor meer informatie over wat dit betekent voor uw kat kunt u terecht op www.dierenartsencentrumdepeelhorst.nl en www.catfriendlyclinin.org.

Stress heeft een enorme impact op het welzijn van katten. We zijn dan ook trost dat we onszelf van het ISFM ‘katvriendelijke kliniek’ mogen noemen. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk oorzaken van stress bij katten weg te nemen als ze ons een bezoek brengen.
Als u een bezoek brengt aan onze kliniek, vragen we u om te gaan zitten in het voor katten gereserveerde deel van de wachtkamer. Als ISFM Cat Friendly Clinic hebben we aparte wachtruimtes voor honden en katten om ervoor te zorgen dat uw kat zo weinig mogelijk stress ervaart. 
Een verblijf in de kliniek, buiten hun vertrouwde omgeving, kan erg stressvol zijn voor katten. Daarom doen we alles wat we kunnen om ervoor te zorgen dat katten ontspannen zijn en zich comfortabel voelen. Al onze katten patiënten verblijven op een aparte, rustige afdeling zonder honden. Dit beleid maakt ook onderdeel uit van ISFM Cat Friendly Clinic-accreditatie.
Ook hebben we extra ruime kattenverblijven om onze katten patiënten in op te vangen. Zo zijn ze verzekerd van optimaal comfort terwijl ze behandeld worden.

Als klantvriendelijke kliniek geven we uw kat de tijd om aan onze omgeving te wennen. U hoeft dus niet raar op te kijken als de dierenarts uw kat bij binnenkomst in de spreekkamer eerst de kamer laat inspecteren en dan pas aan het onderzoek begint. Door zijn omgeving te verkennen, ervaart uw kat minder stress. Al onze dierenartsen en assistentes begrijpen dat katten voorzichtig, kalm en invoelend benaderd moeten worden zodat ze tijdens hun bezoek zo min mogelijk stress ervaren.

Ziet u op tegen een bezoek aan de dierenarts? Onze kliniek is door het ISFM geaccrediteerd als klantvriendelijke kliniek. Bekijk onze website www.dierenartsencentrumdepeelhorst.nl voor handige tips voor het verminderen van stress

Laatste nieuws

05-02-2024

Het enten voor een prikkie gaat ook in 2024 gewoon door. Enten voor een prikkie is een enting tegen...

22-01-2024

Gelukkig kunnen we melden dat de problemen met de telefooncentrale zijn opgelost.

21-01-2024

Vanwege problemen met onze telefooncentrale zijn we maandag 22 januari beperkt bereikbaar via de...

Telefoonnummers spoed

0485 477555

0413 251159